bilde over restaurant

Restaurant

En god start på dagen hos Pan Garden

Myndighetene har pålagt oss strenge tiltak for å hindre spredning av covid-19.

En av de største smittefarene på et hotell er bufféer. Sikkerhet for våre gjester og hotellmedarbeidere er svært viktig for oss, derfor har vi innført nye rutiner ved servering av mat. Grupper/familier som reiser sammen kan sitte ved samme bord. Ellers er det en meters reglen som gjelder og maks 5 stk ved hvert bord. Alle må vaske hendene før de kommer inn i resepsjonen/spisesalen.

Frokost/lunch

Hver kveld får hvert rom sin frokost- og lunsjpakke. De kan legges i kjøleskapet til neste dag og i tilknytning til rommene er det vannkoker, te og kaffe + juice. Vi anbefaler at våre gjester spiser sin frokost på rommet, ute i de fri eller ved et av våre utebord.  Hver morgen er det mulighet for å fylle opp termosen med kaffe som du kan ta med deg til lunsj.

Middag kl 19 – 20 hver dag. 

Middagen serveres på tallerken til hver enkelt gjest av vårt personale. Vi har et stort område hvor dere kan sitte og spise. Når dere er ferdig med middagen vasker vi bordet og det er klart til neste pulje.

Disse rutinene er for at du som gjest skal føle deg trygg.

Selskap og grupper

Vi arrangerer gjerne din firmasammenkomst, ditt bryllup, jubileum eller andre festligheter og aktiviteter.  Pan Garden har også gode tilbud til bussgrupper, på dagstur eller gjennomreise, og her kan dere kombinere god mat med gode opplevelser og aktiviteter.

Se også grupper for mer informasjon.

Takeaway og catering

Vi tilbyr også mat du kan ta med deg hjem.  Pizza, middagsretter, snitter og koldtbord. Kontakt oss for mer informasjon og bestilling eller ring 370 82 090.

 

 

Fruktfat med mye godt

Kontakt

Pan Garden AS,
Tveit 38,
4865 Åmli

post@pangarden.no
+47 370 82 090

Sosiale medier